Branding BindkrachtVHL

BindkrachtVHL is een fusie organisatie van twee welzijnsorganisaties in een gemeente, Vijfheerenanden. Hiervoor heb ik het volledige branding traject begeleid en uitgevoerd.

Na een intensief en mooi traject met alle collega’s van beide organisaties en later in een kerngroep is deze branding tot stand gekomen. Sessies over waar vind jij dat de organisatie voor moet staan (o.a. aan de hand van moodboards maken en helden tekenen), kijken welke merkpersoonlijkheden passen bij de nieuwe organisatie tot aan brainstormsessies over de ingezonden namen en pay offs.

Wat zijn de merkpersoonlijkheden van BindkrachtVHL?
BindkrachtVHL is een echte verzorgende, ontdekkende loyalist. Als loyalist is BindkrachtVHL toegankelijk, nuchter, vriendelijk, vindingrijk, down to earth en is er wanneer je haar nodig hebt. Iedereen doet er toe en verdient het om mee te doen en gezien te worden.

Naast dat BindkrachtVHL er voor iedereen is en aandachtig luistert en ondersteunend is, zoekt ze naar oplossingen buiten de gebaande paden. Is ze nieuwsgierig en verkennend. Ze kijkt naar oplossingen en mogelijkheden, neemt je niet bij de hand, maar geeft je een duwtje in de rug. Spoort je aan om mee te doen, om mee te ontdekken waar de mogelijkheden liggen en je zo tot bloei te laten komen.

Een prachtig traject en project voor een dito organisatie dat heeft geresulteerd in deze visuele vertaling.

Neem contact op

Bureau Simoon
Simone Visser
info@bureausimoon.nl

Bureau Simoon werkt vanuit Vianen
KvK-nummer 76767531
BTW-id NL003115275B60

1 + 5 =

© Copyright 2012 - 2024 | Alle rechten voorbehouden

Website door Buro Kriebels | Fotografie door bijAnne

© Copyright 2012 - 2024 | Alle rechten voorbehouden

Website door Buro Kriebels