Simone Visser

Branding specialist

Ik ben Simone Visser, het gezicht achter Bureau Simoon. Met Bureau Simoon kleur ik de wereld een beetje mooier door creatieve en maatschappelijk betrokken ondernemers te laten schitteren.

Gedreven door mijn achtergrond in welzijnsorganisaties en mijn persoonlijke missie, streef ik ernaar om met mijn werk een positieve verandering teweeg te brengen. Mijn focus ligt op het ondersteunen van zowel sociale als creatieve ondernemers bij het zichtbaar maken van hun unieke verhalen.

Door de kracht van branding en design in te zetten, help ik ondernemers om niet alleen hun merk te versterken, maar ook een diepere impact te creëren in de gemeenschappen die zij bedienen.

“Logica brengt je van A naar B.
Verbeelding brengt je overal.”
– Einstein – 

Ik geef inzicht in waar jij voor staat, wat jouw kern is. Ik ben jouw spiegel. Samen duiken we in jouw bedrijf. Waar word je blij van, wat zijn de drijfveren en wat wil je teweeg brengen. Ik observeer en reflecteer tijdens gesprekken. Ik ben een luisteraar die filtert en weerspiegelt wat ik zie en jij zegt.

Met mijn jarenlange ervaring in het marketingcommunicatievak aangevuld met mijn brand design ervaring, zorg ik ervoor dat ik jij jezelf zichtbaar kunt maken op een manier die bij jou past.

Dit zeggen anderen over mij

Bureau Simoon heeft de branding van onze fusieorganisatie gerealiseerd van begin (merkwaarden, archetypes) tot het eind (uitwerking in brandbook, huisstijl en middelen). Zeer tevreden over zowel proces als inhoud. Simone wist stap voor stap het team mee te nemen dat zich daardoor gehoord voelden. Inhoudelijk sterk in creatie.

Nieske

BindkrachtVHL

De samenwerking met Simone liep enorm soepel en vooral heel relaxt. Open en eerlijke communicatie en de professionele aanpak op weg naar een nieuwe huisstijl was super tof. Het gaf mij niet alleen mijn nieuwe huisstijl maar het gaf mij ook weer nieuwe energie, en weer even een frisse blik op mijn missie en visie!

Dimitra

Healthy Feelings

Neem contact op

Bureau Simoon
Simone Visser
info@bureausimoon.nl

Bureau Simoon werkt vanuit Vianen
KvK-nummer 76767531
BTW-id NL003115275B60

2 + 7 =

© Copyright 2012 - 2024 | Alle rechten voorbehouden

Website door Buro Kriebels | Fotografie door bijAnne

© Copyright 2012 - 2024 | Alle rechten voorbehouden

Website door Buro Kriebels