Branding Healthy Feelings

Een compleet rebranding voor Dimitra van Healthy Feelings.

Ze is enorm gegroeid als ondernemer de afgelopen jaren en daar paste haar oude huisstijl niet meer bij. We zijn samen aan de slag gegaan om te terug te gaan naar haar basis en zijn gaan kijken waar ze voor staat en wat wel bij haar en haar bedrijf past.

We hebben hierin o.a. gekeken naar welke merkpersoonlijkheden bij haar passen. Na een uitgebreide sessie, met vragen en opdrachten kwamen er drie merkpersoonlijkheden uit, waarvan de held en magiër elkaar mooi aanvullen en van waaruit Dimitra werkt en handelt. De optimist is haar basis, die haar eigen persoonlijkheid goed omschrijft ook in haar bedrijf.

‘Een magische held, die als een echte optimist de niet gebaande paden kiest en je meeneemt in haar wereld. Als een echte optimist benaderd Dimitra van Healthy Feelings de wereld. Met haar kracht en enthousiasme weet ze je te raken. Gaat ze voor haar doel, the food, mind, movement. Iedereen verdiend het om een gezond, gelukkig en licht leven te hebben.

Ze neemt je mee en zet je in beweging, terug naar de basis. In voeding, geest, ademhaling en beweging. Het gaat om de juiste balans. Samen kijkt ze naar wat nodig is. Ze luistert, volgt haar gevoel en vaart op kennis.’

Dit is waar Dimitra van Healthy Feelings voor staat.

Neem contact op

Bureau Simoon
Simone Visser
info@bureausimoon.nl

Bureau Simoon werkt vanuit Vianen
KvK-nummer 76767531
BTW-id NL003115275B60

5 + 3 =

© Copyright 2012 - 2023   |   Alle rechten voorbehouden   |   Website door Buro Kriebels | Fotografie door bijAnne

© Copyright 2012 - 2023
Alle rechten voorbehouden
Website door Buro Kriebels