Branding Tante Zas & Co

Van Zas & Fratsen naar Tante Zas & Co. Met een nieuwe koers voor de lunchroom en kadowinkel was het tijd voor een rebranding.

Van ‘gewone’ lunchroom naar een zorgonderneming. Saskia en Jan-Kees de drijvende krachten achter Tante Zas & Co vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen en onderdeel uitmaakt van de samenleving. Door dit te bekrachtigen hebben zij vorig jaar besloten om over te gaan naar een zorgonderneming, zodat zij plaats kunnen bieden aan co-werkers – medewerkers met een verstandelijke beperking.

Met dit prachtige initiatief als uitgangspunt zijn we aan de slag gegaan. Met de merkstrategie en rebranding. Wat heel sterk naar voren kwam is dat Tante Zas & Co een plek is waar iedereen welkom is. De gezellige huiskamer waar je een kop koffie kan doen met huisgemaakte taart of lekker kan komen lunchen of high-teaen.
Een plek waar ruimte is voor plezier en niet altijd alles even heel serieus hoeft. Gezelligheid, eerlijkheid, diversiteit en vrolijkheid staan voorop bij Tante Zas & Co.

Met de rebranding is niet alleen gekeken naar een nieuwe huisstijl, maar ook naar een nieuwe naam en de inrichting. Om zo het verhaal helemaal kloppend te maken, zodat je ook de positionering ervaart als je binnen stapt. Met kleine aanpassingen in het interieur is de sfeer doorgetrokken en met de nieuwe naam is het helemaal compleet. Tante Zas & Co, de gezellige Tante waar je graag komt en die o.a. samenwerkt met co-werkers.

Neem contact op

Bureau Simoon
Simone Visser
info@bureausimoon.nl

Bureau Simoon werkt vanuit Vianen
KvK-nummer 76767531
BTW-id NL003115275B60

9 + 8 =

© Copyright 2012 - 2023   |   Alle rechten voorbehouden   |   Website door Buro Kriebels | Fotografie door bijAnne

© Copyright 2012 - 2023
Alle rechten voorbehouden
Website door Buro Kriebels